GRATIS levering*Ved køb over kun 399 kr.
Hurtig leveringLevering 2-4 hverdage
Retur & bytteretGælder i hele 365 dage

Danmarks stærkeste franchisekoncept inden for tøj

I Dansk Outlet er vi hele tiden på udkig efter personer, som ønsker at være en del af vores koncept - til glæde og gavn for både franchisetager samt kæden. Læs med på denne side og udforsk Dansk Outlet's univers. Er du interesseret i at høre yderligere om konceptet, kan du udfylde denne formular - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Om Dansk Outlet

Dansk Outlet er et franchisekoncept, der sælger modetøj af høj kvalitet til hele familien. Vi er en solid jysk virksomhed med stærke værdier, som vi udlever hver eneste dag. Blandt andet foretrækker vi troværdighed og langvarige relationer frem for hurtige løsninger, som har gjort os til, hvad vi er i dag:Danmarks billigste landsdækkende tøjkæde.Bliv en del af en succes

Vi har benene plantet i den jyske muldjord - forstået på den måde at det går os godt, men det råber vi ikke alt for højt om. Tilgengæld vil vi rigtig gerne fortælle dig om indtjeningsmulighederne og konceptet, hvis vi har fanget din interesse.

Det gode samarbejde

"At blive selvstændig, med alt hvad dertilhører, er selvfølgelig en stor beslutning, som skal velovervejes. Når det er sagt, så er vi utroligt glade for at valget faldt på Dansk Outlet, som er et ekstremt stærkt koncept. Kæden bygger på sunde værdier og vi har et fantastisk samarbejde med hovedkontoret, som er fundamentet for at vi kan gøre det vi elsker mest - nemlig at drive tøjbutik. Vi tør godt give kommende franchisetagere den varmeste anbefaling herfra."

 

- Sonny Nielsen, Dansk Outlet Vejle

Vi klæder dig på - både før, under og efter

I vores franchisekoncept er vi aktive medspillere på fælles bane - fra starten af. Det betyder at vi hjælper fra dag 1 i forbindelse med opstart af butikken, åbningen samt den daglige drift efterfølgende. 

Modsat mange andre tøjkoncepter, tager vi aktiv del og ansvar for følgende:

  • Introforløb på hovedkontoret med total gennemgang af alle facetter i din forretning, en driftsklar butik, som er klar til åbningsdagen, indkøb, markedsføring og bogholderi

Vi er købmænd - hvad er du?

Som franchisetager i Danmarks vel nok mest ambitiøse tøjkoncept, forventer vi selvfølgelig også noget af dig. En god portion gå-på-mod og ihærdighed kommer man langt med, men derudover er den en fordel hvis du har en eller flere af følgende med i bagagen:

Erfaring fra tøjbranchen, tidligere selvstændig, nuværende selvstændig, som ønsker luftforandring og bedre indtjeningsmuligheder, en vis portion investeringskapital til rådighed, ledelseserfaring, salgserfaring og/eller talforståelse

 

Er du interesseret?

Har du læst hele siden hertil, så har du sikkert allerede en vis interesse i at blive Franchisetager hos os, og du har sikkert en masse spørgsmål. Om du blot overvejer eller er klar til at tage springet, så vil rigtig gerne møde dig til en uforpligtigende snak.

Top